Adverteren bij Grandioos Groningen

Adverteren is duur, dat vinden wij ook. En daarom hebben we iets bedacht, omdat we vinden dat Groningen alleen Grandioos is als iedereen mee kan doen. We hebben een abonnementensysteem in elkaar gezet waardoor iedereen bij ons kan adverteren, vanaf € 75,- per maand. Zo maak je jezelf, je product of je bedrijf bij een brede doelgroep bekend, want Grandioos Groningen bereikt honderdduizenden mensen per maand.

 

Dit is ons programma:

–              Goud

Met ons Goud abonnement ben je prominent aanwezig op onze website en app. Je staat 4 weken op de ‘square’ positie, een prominente positie, rechts bovenin. En bovendien is je banner te zien in onze populaire app.

–              Zilver

Met het Zilver abonnement sta je 2 weken op de square positie en 2 weken op een gewone bannerpositie. En natuurlijk is je banner te zien in onze populaire app.

–              Brons

Met een Brons abonnement ben je met een banner te zien op onze website en in onze populaire app.

 

Wil je meer weten over ons abonnementen programma? Mail dan naar [email protected].

 

Grandioos Groningen neemt een prominente en snel groeiende positie in op social media. Via YouTube, Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn bereiken we dagelijks vele duizenden mensen. Dat doen we met video’s, berichten en foto’s uit stad en provincie . En we betrekken daarbij nadrukkelijk onze kijkers en volgers.

Via onze website en app bereiken we grote aantallen Groningers. Op onze eigen platforms heb je altijd al onze programma’s bij de hand. En voor adverteerders is het een geweldige mogelijkheid om de Groningers te bereiken, precies daar waar de doelgroepen zijn. En natuurlijk bestaat de mogelijkheid om binnen of rond onze programma’s te adverteren met billboarding, advertenties, commercials of sponsored items. U kunt via banners adverteren op onze website en app.

Onze programma’s bereiken vooral mensen in de leeftijd van 18 tot 55 jaar. En daarmee bieden wij adverteerders een geweldig alternatief, want via andere media in de provincie worden vooral ouderdoelgroepen, vanaf 50 jaar, bereikt. Daarom hebben wij nadrukkelijk voor een online videokanaal gekozen. Daar ligt de toekomst, daarvan zijn wij overtuigd.

Adverteren rond onze programma’s, een goed idee!

Grandioos Groningen is een mediabedrijf. Wij ontwikkelen programma’s, maken ze en publiceren ze op onze kanalen. De populariteit van onze programma’s neemt hand over hand toe. En het aantal programma’s groeit ook. We laten in al onze programma’s zoveel mogelijk mensen zien, want daar ligt altijd de grootste kracht.

Bie de Boer

 • Het populairste programma van Grandioos Groningen, waarin Rob Mulder wekelijks het boerenleven in Groningen laat zien.
 • Bereik: gemiddeld worden de programma’s 25.000 keer bekeken.

In mijn Eendje

 • Wekelijks programma waarin Rob Mulder door de provincie rijdt en mensen van allerlei verschillende pluimage ontmoet.
 • Bereik: gemiddeld 4000 weergaven.

Eem Poetsen

 • Twee wekelijks programma waarbij bekende en onbekende Groningers geïnterviewd worden in de wasstraat van Century Groningen.
 • Bereik: gemiddeld 3000 weergaven.

Werken in Groningen

 • Met het programma ‘Werken in Groningen’ laat Rob werkende mensen zien, mensen die aan het werk willen en organisaties die ze daarbij helpen.
 • Gemiddeld 1500 weergaven.

Adverteren in bovenstaande programma’s is al mogelijk vanaf €200.

Grandioze Zaken

 • Een programma voor en door ondernemers. We laten uw bedrijf van binnen en buiten zien met de gezichten van de ondernemers.
 • Een eigen bedrijfsfilm naar uw wens.

Voor Grandioze Zaken zijn er vanaf €950 al mogelijkheden.

Billboarding en billboarding-plus:

 • Billboarding: hierbij wordt een banner voor en na de uitzending getoond, waarbij wordt verteld: ‘Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door …’ Vanaf €150.
 • Billboarding plus: voor elk programma is er een mogelijkheid om een mini-commercial te maken. Een korte video van ongeveer 10 tot 15 seconden. Deze wordt afgespeeld aan het begin van een programma. Vanaf €200.

Val op met banners op onze website en app

Ook op onze website heeft u de mogelijkheid om te adverteren. Er zijn diverse bannerposities. U kunt uw banner op onze site plaatsen als koppositie, naast de uitgelichte inhoud en tussen de programma’s. Op onze app is 1 bannerpositie mogelijk; willekeurig tussen de programma’s.

Maak gebruik van onze social media kanalen

Onze social media-kanalen worden steeds populairder en erg goed bezocht. Dagelijks werkt ons team aan leuke content, om zoveel mogelijk Groningers te bereiken.

 • U kunt uw Facebook- of Instagram-advertentie laten plaatsen op onze kanalen.
 • Een ‘like, deel en win-actie’ zorgt voor promotie. U stelt een bijvoorbeeld een product, dienst of waardebon beschikbaar. Uw bedrijfsnaam, logo en eventueel foto of aanvullende informatie worden geplaatst op Facebook en Instagram. De winnaar van de actie en uw bedrijf promoten wij met een leuk bericht, zodat iedereen hier kennis van kan nemen. Ook andere social media-posts van uw bedrijf op onze kanalen zijn mogelijk.

Stagnatie in social media? Wij helpen.

Ondernemingen ontdekken nog steeds de enorme kracht van social media. En veel ondernemingen gaan er voortvarend mee aan de slag. En dan loopt de boel vast. Welke content moet worden geplaatst? Hoe bereiken we onze doelgroepen? Hoe komen we van bericht tot verkoop? Allemaal vragen die al snel zorgen voor het opdrogen van de social media-accounts. Doodzonde, want aan de noodzaak is natuurlijk niets veranderd.

Het gebruik van social media zit in onze genen. En daarom helpen wij meerdere bedrijven en organisaties bij het ontwikkelen van content voor social media. Dat kan op allerlei verschillende manieren. Van abonnementen tot strategie en content ontwikkeling. En alles wat daar tussen zit.

 

Voor alle mogelijkheden, prijzen, vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand formulier, of belt u ons telefonisch!

Ja, verwerk mijn gegevens. Ik begrijp dat deze gegevens worden bewaard voor de financiële administratie. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.