Grandioos Groningen. Eindelijk een ander geluid.

Grandioos Groningen is hét videokanaal van Groningen. In korte tijd is ons kanaal, in 2018 opgericht door Rob Mulder, het snelst groeiende medium van stad en provincie Groningen geworden. Met anderhalf miljoen views op YouTube en een wekelijks bereik van 300.000 mensen via de website, app en social mediakanalen timmert Grandioos Groningen flink aan de weg. En dat is niet alleen goed nieuws voor onze kijkers, ook onze adverteerders spinnen er garen bij.

Grandioos Groningen onderscheidt zich door een positief en menselijk verhaal te vertellen. Dat doen we in verschillende programma’s. Het aantal programma’s dat we maken groeit elke maand. En ze zijn altijd authentiek en positief georiënteerd. Wij laten de
Groningers zien en we bieden hen de mogelijkheid hun verhalen te vertellen.
Onze programma’s worden met respect en plezier gemaakt. Een knipoog waar het
kan, een luisterend oor waar dat moet en nooit vervelend.

Grandioos Groningen publiceert elke week leuke en interessante programma’s voor mensen van verschillende leeftijden en interesses. Of je nou kijkt naar Bie de Boer, In mijn Eendje, Bereikbare Stad of Eem Poetsen, je zult zien dat ze allemaal een plezierige toon hebben. Ook belangrijk; op onze social media kanalen vind je geen gezeur, getreiter of gedoe.

Daar hanteren we het eenvoudige Rob Mulder-principe voor: ‘Er is al genoeg
gedonder in de wereld’.