Video is alles

Iedereen die wel eens wat publiceert op social media weet dat het gebruik van video’s de meeste attentiewaarde oplevert. Per dag wordt wereldwijd 1 miljard uur naar video’s gekeken. Dat gebeurt door mensen tussen de 18 en 49 jaar, de meest interessante commerciële doelgroep. Dit gegeven is precies ons bestaansrecht, want hoe leuk tv ook is, online video heeft de absolute toekomst. Daaraan twijfelt niemand meer.

Wij leven voor het maken van video’s. Dat doen we natuurlijk voor onze eigen programmaproducties, maar we maken ook videoproducties voor Noordelijke bedrijven en organisaties. We maken commercials, vlogs, bedrijfsreportages en social media videocontent. Dat doen we nu al voor onder meer Pals Letselschade, GGD Groningen, Snel Uitzendbureau, Gemeente Groningen, Werk in Zicht en Kansrijk Beroep.

We geven gezicht aan ondernemingen, gebeurtenissen, ontwikkelingen en we maken producties die de verkoop bevorderen of boodschappen overbrengen. Alles begint met creativiteit, en daar staan we bol van.

Ben je geïnteresseerd, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. We komen graag een kop koffie drinken, maar je bent ook bij ons van harte welkom.

Mini-portfolio

Commercial voor Pals Letselschade

Voorbeeld van een vlog voor Snel Uitzendbureau

Voorbeeld bedrijfsreportage De Wit Gardentools

Voor alle vlogs ga je naar YouTube!